De essentiële oliën van Young Living zijn van de allerbeste kwaliteit, daarom gebruiken we alleen deze oliën. We willen er op kunnen vertrouwen dat we producten gebruiken die 100% natuurlijk en van top kwaliteit zijn, zodat het ook voor (kleine) kinderen, ouderen en dieren gebruikt kan worden.

Young Living is het enige bedrijf van zijn soort dat de planten op eigen landgoederen of partner boerderijen op biologische wijze teelt, oogst, destilleert en verpakt. Zo wordt er gegarandeerd dat er geen pesticiden of chemicaliën in het product zitten, en kun je er zeker van zijn dat de oliën puur, biologisch, super geconcentreerd en van top kwaliteit zijn.

Slechts 10% van alle etherische oliën op de markt zijn 100% natuurlijk (zonder toevoegingen) en slechts 1% is van holistische top kwaliteit (alle werkzame stoffen van de plant zijn behouden).

Young Living staat garant voor de zuiverheid van de oliën en geeft altijd de "Seed to Seal" garantie.

Oliën van deze kwaliteit zijn schaars en kosten wat meer, maar zijn economischer in gebruik omdat je er heel weinig van nodig hebt. Ze zijn super geconcentreerd en werken heel effectief. Een therapeutische olie heeft zeer veel verschillende bestanddelen en doet z'n werk op verschillende niveaus; fysiek, emotioneel en mentaal.

Schokkend feit: 90% van de oliën die in Nederland te koop zijn bevatten oplos- of verdunningsmiddelen of zijn synthetisch samengesteld, je weet niet wat voor effect dat op je heeft als je dit inademt of op de huid aanbrengt. Als de prijs de bepalende factor is, koop dan één of twee flesjes pure olie. Je hebt er zeer weinig van nodig en -mits goed bewaard- blijven ze heel lang houdbaar. 

Young Living heeft ook supplementen en natuurlijke huidverzorgingsproducten verrijkt met etherische oliën, je ervaart direct dat deze producten met geen andere zijn te vergelijken.

Wil je weten wat aromatherapie of het toepassen van essentiële oliën voor jou, je familie of dier kan betekenen? Kom dan naar één van onze introductie avonden of vul het contactformulier in.