Deze samengestelde olie met o.a. kruidnagel, kaneel en citroen ondersteunt het immuunsysteem, zodat je beter bestand bent tegen virussen en bacteriën.
Voorkom griep of verkoudheid door Thieves® te gebruiken of ondersteun het herstel met deze etherische olie.
Ook voor het zonder chemicaliën, maar wel grondig reinigen van handen, tanden en huis zijn er producten gebaseerd op Thieves®.

Het recept voor deze samengestelde etherische olie is gebaseerd op de overlevering van Franse dieven in de 14de eeuw, die tijdens de pest epidemie overledenen bestolen.
Ze gebruikten het mengsel om immuun voor de ziekte te zijn.
Thieves® ondersteunt het immuunsysteem en een sneller herstel bij verkoudheidsverschijnselen zoals keelpijn, hoesten, niezen en een loopneus.
Door de combinatie van etherische oliën werkt Thieves® ook bijzonder goed bij het veilig schoonmaken van je huis, je handen en mond.

  • Luchtkwaliteit verbeteren: verdamp de etherische olie in de ruimte
  • Het immuunsysteem ondersteunen: inhaleer of neem een druppel op een stukje brood
  • Schoonmaken: voeg 3-4 druppels Thieves® olie toe aan het water, gebruik de schoonmaak spray of het kant en klare schoonmaakmiddel “Thieves® Household cleaner”
  • Mond hygiëne en bij tandvleesproblemen: poets je tanden met Thieves® tandpasta en gebruik het mondspoel middel “Thieves® essence mouthwash”
  • Een heerlijk ruikende was: doe 2 druppels op een vochtig doekje en doe deze in de droger

Bij kinderen jonger dan 5 jaar, Thieves® niet laten innemen en bij verdampen maximaal 3 maal per dag een half uur de verdamper aanzetten als het kind in de ruimte aanwezig is.

Er is een hele productlijn gebaseerd op Thieves; Household cleaner, handzeep, spray, tandpasta, mondspoelmiddel. Alle producten die je nu gebruikt en schadelijke stoffen bevatten kun je door deze vervangen. Ze zijn op natuurlijke bestanddelen gebaseerd, belasten je lichaam niet en zijn heel zuinig in het gebruik.