Het is weer tijd om je huis lekker te luchten en te poetsen!

Schoonmaken was niet echt mijn favoriete hobby.... want de schoonmaak middelen irriteerden mijn huid en ik kon wel 50x op een dag niezen van al die verschillende synthetische geuren. Het was duidelijk dat ik hiervoor iets anders moest verzinnen.

Nu gebruik ik alleen nog maar de Young Living Thieves producten.

Geen chemische toevoegingen en alleen natuurlijke aroma’s zoals kaneel, kruidnagel, sinaasappel enz. Die ook nog eens veilig en goed die bacteriën aanpakken. Ik heb geen geïrriteerde huid, ogen en neus meer, EN beter voor het milieu want ik spoel geen synthetische middelen meer door het afvoerputje.

Wil jij ook kennis maken met deze 100% natuurlijke producten?

Je krijgt van mij een cadeautje
Bestel als nieuwe klant de premium starterkit met Thieves (item nummer 546608) met 24% korting.

Vul bij het maken van een account het sponsor en enroller nummer 1450749 in, of ga naar de bestelpagina.

Om je te laten kennis maken met de andere gezonde alternatieven voor jezelf krijg je van mij, als je de bestelling hebt geplaatst een deodorant stick t.w.v. € 12,- van Young Living cadeau.
Neem even contact op als je interesse of vragen hebt. Dan help ik graag je verder!